22 kasımda yeni çocuklar enerjisine uyumlandım. çok neşeli bir seminerdi... kendimi yaramaz bi çocuk gibi hissettim. sürekli kikirdediksabrından ötürü erman hocama teşekkürler...
uyunlama başladığında enerjiyi daha çok sol tarafımda hissettim. omzuma iğne batıyormuş, iğne yapılıyormuş gibi hissettim. sonra ya solunumum ya zaman akışı yavaşladı (emin değilim) . kendimden geçmişim. kendime geldiğimde, kendimi sabah yatağımda uyuya kalmış zannediyordum.' eyvah! kalkmam lazım, seminere geç kalacağım' diye telaşlanırken uyumlamada olduğumu hatırladım ve gülmeye başladım. sonra yine kendimden geçtim. uyumlamanın bittiğini duyunca tekrar uyandım. arada ne oldu hiç hatırlamıyorum
![]()
uyumlamadan beri hala neşeliyim![]()

sabrından ötürü erman hocama teşekkürler...
) . kendimden geçmişim. kendime geldiğimde, kendimi sabah yatağımda uyuya kalmış zannediyordum.' eyvah! kalkmam lazım, seminere geç kalacağım' diye telaşlanırken uyumlamada olduğumu hatırladım ve gülmeye başladım. sonra yine kendimden geçtim. uyumlamanın bittiğini duyunca tekrar uyandım. arada ne oldu hiç hatırlamıyorum