+ Konu Cevaplama Paneli
1 den 7´e kadar. Toplam 7 Sayfa bulundu

Konu: yeni cocuklar enerjisi harika!

Super Moderator

Standart yeni cocuklar enerjisi harika!

22 kasımda yeni çocuklar enerjisine uyumlandım. çok neşeli bir seminerdi... kendimi yaramaz bi çocuk gibi hissettim. sürekli kikirdedik sabrından ötürü erman hocama teşekkürler...
    uyunlama başladığında enerjiyi daha çok sol tarafımda hissettim. omzuma iğne batıyormuş, iğne yapılıyormuş gibi hissettim. sonra ya solunumum ya zaman akışı yavaşladı (emin değilim ) . kendimden geçmişim. kendime geldiğimde, kendimi sabah yatağımda uyuya kalmış zannediyordum.' eyvah! kalkmam lazım, seminere geç kalacağım' diye telaşlanırken uyumlamada olduğumu hatırladım ve gülmeye başladım. sonra yine kendimden geçtim. uyumlamanın bittiğini duyunca tekrar uyandım. arada ne oldu hiç hatırlamıyorum
    uyumlamadan beri hala neşeliyim

Junior Member

uyumlama ve sonrası harika..neşesi 24 saattir devam ediyor sanki. ruha verdiği huzur öyle çok ki.. içimizde saklanmış çocuk ortaya çıktı işte. birdahada kaybolmayacak sanki.. teşekkürler ERMAN, ve tüm emeği geçenler..
    uyumlama sırasında benim avuç içlerime yeşil bir ışık süzmesi mızrak gibi saplandı. uzun süre o ışık orada oldu. daha sonra avuç içlerim ısındı ısındı.. kıpkırmızı top oldu sanki.ayrıca kalp çakram çok çalıştı.
    uyumlamadan 24 saat geçti ama ben hala NEŞELİYİMMMMMMM.....))))))))))))))))
    BU DENEYİMİ YAŞAMANIZI ÖNERİYORUM..SÜPERRR..)))

Super Moderator

22 kasımda ki seminere ben de katıldım. uyumlama süresince zamansız hissettim. resmen fişimi çektiler. uyumlama sürecini hatırlayamıyorum. ancak sevgi ve huzur farkındalığım arttığını söyleyebilirim. seminer de çok keyifli ve neşeliydi. Erman hocama çok teşekkür ederim, sevgi ve saygılarımı sunarım...

Junior Member

22 kasım semineri benim içinde çok keyifli geçti.Uyumlama sırasında enerjiyi ilk defa bu kadar yoğun hissettim.Tüm bedenimde ve özellikle göğsümde, o denli yoğundu ki gözlerimden yaş geldi.Sonrasında ise gerçekten çocuk enerjisiyle dolmuşuz gibi,neşe içinde geçti.
    Seminer sonrasında, o akşamdan itibarende oğlum Ege'ye sembolleri uyguluyorum. Hatta ilk akşam uyanıktı ve ona da anlatarak uyguladım. Sonrasında o uyurken uygulamalara devam ettim.
    Erman hocaya çok teşekkür ediyorum ,yeni ve olumlu gelişmelerde görüşmek üzere.

Super Moderator

Standart yeni çocuklar

Harikulade bir deneyim,başlangıçta sadece yüksek bir duygu akışı muhteşem bir neşe fakat insiye sırasında yaşadıklarımla bir kez daha ky enerjisinin genel geçer öğretiler sıralamasında olmadığını bir kez daha hissettirdi.ben her ne kadar uyumlama deyimlerinin özelde kalmasın gerektiğine inansamda bana aktarılan bu yüksek titreşimin ''bir'' e hayrının da aynı oranda olduğunu düşünüyorum.Sevgili Erman yüreğine,emeğine,ruhuna sağlık...Sevgi ve ışıkla.
    Sevdiğini incitir insan” diyenleri haklı çıkaracak kadar kapanışım.
    Rüzgar ektiğim günlerin sonrasında biçilen fırtınalarım.
    Geceleri katettiğim menzillerim.
    Bir şiire vurulup da hiçbir şiiri çözemeyişim.
    Yapmak istediklerimi yaptıklarımla bir türlü örtüştüremeyişim.
    Ve nerede, nasıl,ne zaman sonlanacağını bilemediğim hayatım.
    Hepsi bir “yaşandı bitti” noktasının etrafında gezinen cümlelerim...

Junior Member

Eşim ve beni Özge Hanim ve Ati bey uyumladi geçtigimiz Cuma aksami.
    Enerji akisi net olarak hissettim. 3. gozumde ruzgarlar esti, ellerimde yogun helezonlar dolasti ve kalp cakramda sanki pencere acildi, yumusacik, rahatlatici bir sicaklik vardi. ve tabii bedenim bulutlarin uzerinde gibiydi.
    cok cok tesekkur ederiz. 2,5 yasindaki kristalim Nese Lal icin kullanmaya baslayacagim.
    Sevgiler,
    Dide

Junior Member

merhabalar,
    Enerjiyi, 9 yaşındaki oğlum Ege' ye uygulamaya devam ediyorum. haftada 4,5 akşam tüm sembolleri uyguluyorum. Bu düzene yaklaşık 1 aydır devam ediyorum ve Ege nin daha iyi hissettiğini gözlemliyorum.Bundan öncesinde ne yazık ki biraz tembellik yaparak çalışmaları aksatmıştım. Sizlerden ne haber? Çalışmalar nasıl gidiyor?
    Erman Hoca ya tekrar tesekkürler, sevgiler

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)