Merhabalar,siteye üye olalı sanırım 2 ay oldu ve dün gece kutsal hocam sayesinde KY enerjisiyle tanıştımkendisine çok teşekkür ediyorum bu deneyimi yaşamama vesile olduğu için
inisiyasyon sırasında önce vücudumun bazı yerlerinde bi kaç dokunma hissettim,sağ omzumda bi ağırlık oluştu,yanağımda ve başımda aynı şekilde, ellerim ve ayaklarımda çok fazla karıncalanma oluştu ve bacaklarımda ağrı ve acı oluştu zaman zaman ve eskilerden bi kaç küçük anı gözümün önüne geldi çocukluğumdan kalan,bunun dışında uyumlama bittiğinde çok enerjiktim ve titreşimi hala hissediyodum ,uyumlama 35 dakika olmasına rağmen ben 50 dakika kalmışım sanırım zaman nasıl geçti anlayamadım
Sembollerle çalışmaya bu gün başlıcam,ve uyguladıkça deneyimlerimi burda paylaşmak istiyorum,Erman bey böyle bi enerjiyle tanışmamıza vesile olduğunuz için size ve tüm emeği geçenlere de burdan teşekkürlerimi sunuyorum, sevgiyle..

kendisine çok teşekkür ediyorum bu deneyimi yaşamama vesile olduğu için
hayırlı olsun canm.hoşgeldin...deneyimlerini ve uygulamalarını bizimle paylaşmanın hepimize katkıları olacağını düşünüyorum sevgi seninle olsun.