+ Konu Cevaplama Paneli
1 den 2´e kadar. Toplam 2 Sayfa bulundu

Konu: KY uyumlanma deneyimim..

Junior Member

Standart KY uyumlanma deneyimim..

Merhabalar,siteye üye olalı sanırım 2 ay oldu ve dün gece kutsal hocam sayesinde KY enerjisiyle tanıştım kendisine çok teşekkür ediyorum bu deneyimi yaşamama vesile olduğu için inisiyasyon sırasında önce vücudumun bazı yerlerinde bi kaç dokunma hissettim,sağ omzumda bi ağırlık oluştu,yanağımda ve başımda aynı şekilde, ellerim ve ayaklarımda çok fazla karıncalanma oluştu ve bacaklarımda ağrı ve acı oluştu zaman zaman ve eskilerden bi kaç küçük anı gözümün önüne geldi çocukluğumdan kalan,bunun dışında uyumlama bittiğinde çok enerjiktim ve titreşimi hala hissediyodum ,uyumlama 35 dakika olmasına rağmen ben 50 dakika kalmışım sanırım zaman nasıl geçti anlayamadım
    Sembollerle çalışmaya bu gün başlıcam,ve uyguladıkça deneyimlerimi burda paylaşmak istiyorum,Erman bey böyle bi enerjiyle tanışmamıza vesile olduğunuz için size ve tüm emeği geçenlere de burdan teşekkürlerimi sunuyorum, sevgiyle..

Super Moderator

Red face

hayırlı olsun canm.hoşgeldin...deneyimlerini ve uygulamalarını bizimle paylaşmanın hepimize katkıları olacağını düşünüyorum sevgi seninle olsun.
    Sevdiğini incitir insan” diyenleri haklı çıkaracak kadar kapanışım.
    Rüzgar ektiğim günlerin sonrasında biçilen fırtınalarım.
    Geceleri katettiğim menzillerim.
    Bir şiire vurulup da hiçbir şiiri çözemeyişim.
    Yapmak istediklerimi yaptıklarımla bir türlü örtüştüremeyişim.
    Ve nerede, nasıl,ne zaman sonlanacağını bilemediğim hayatım.
    Hepsi bir “yaşandı bitti” noktasının etrafında gezinen cümlelerim...

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)